NeoNoo Ulkoilmateatterin avajaiset 7.7.2018

Virallinen avaus: Ulla Nykänen, Hidegi Ogawa, Heikki Vihavainen, Erkki Lappi ja Sirkku M. Sky Hiltunen. Kaupunginjohtaja Ulla Nykänen esittelee historiaa. Hidegi Ogawa Remarks. Teatterin esittely ja demonstraatio: Sirkku M. Sky Hiltunen. Koominen improvisointi Kyogen-tyyliin: Erkki Lappi – palvelija, Heikki Vihavainen – isäntä, Jenni Hanikka – musiikki. Naamioteatteri Kokoro: Improvisoidut Runo Vinjetit: Tuula Kähkönen, Raisa Nieminen, musiikki ja resitaatio Jenni Hanikka.

BOBO JAZZ -konsertti 14.7.2018

Bobo jazz -ryhmä on aloittanut toimintansa Bamakossa, Malin pääkaupungissa, Länsi-Afrikassa. Ryhmä esitti konserttiohjelman, joka yhdisti malilaista Bobomusiikkia ja jazzia. Orkesterin eurooppalaiset jäsenet ovat kiertäneeet Suomea jo kesällä 2017 esittäen bobomusiikkia. Kesällä 2018 yhteen malilaiset jäsenet liittyivät ryhmään. Yhtyeen kiertue- ja harjoitusperiodi ajoittui ajalle 4.7.-13.7., jolloin yhtye yhdisti musiikkiin Hanna Järven ja Jenni Hanikan itäaasialaista sekä suomalaisugrilaista musiikkikulttuuria. Ohjelman ensi-ilta oli Virtasalmen IKIAAIKA-festivaalilla 14.7.2018.

Katso ja kuuntele Bobo Jazz -ryhmän bobomusiikillista iloittelua ja menoa heinäkuisen helteisenä lauantai-iltapäivänä Facebookista tästä linkistä.

 

 

LAULULINTUNEN Jenni Hanikan soolokonsertti 22.7.2018

Konsertti oli huilisti/laulaja Jenni Hanikan musiikillinen matka Suomesta Saamen ja Vienan Karjalan kautta Venäjän suomalais-ugrilaisten kansojen pariin ja edelleen Tuvaan, Mongoliaan ja Kiinaan sekä Borneon saarelle ja Maliin. Konsertissa kuultiin erilaisia laulutekniikoita, kuten saamelaista ja vienankarjalaista joikua, tuvalaista kurkkulaulua sekä eteläintialaisia gamakoita.