Ilmatar Instituutin NeoNoo Ulkoilmateatteri ja on luotu muinaiskulttuurien ja esitystaiteiden kansainväliseksi kohtauspaikaksi.

Ilmatar Instituutin Naamioteatteri Kokoro ja sen Terapeuttisen Noo Teatterin® esitykset, kuten myös itse teatterirakennus, ovat saaneet inspiraationsa muinaisesta, yli 600 vuotta vanhasta, japanilaisesta Noo Teatterista. Lavan erikoisen pintakäsittelyn takia siinä voi esiintyä vain paljain jaloin, käyttäen tabeja (japanilaiset kovapohjaiset varvassukat), erikoisia pehmeitä nahkajalkineita, tai vastaavia (ei korkokenkiä).

Kansainväliset esitystaiteiden muinaiskulttuuri -esitykset, yhdessä Suomen Kalevalan ja kansanrunouden inspiroimien näytelmien ja esityksien kanssa, ovat oleellinen osa teatterin repertuaaria. Täten NeoNoo Ulkoilmateatterissa tullaan esittämään transpersoonallisia (ei realistisia, vaan syvempiin ulottuvuuksiin tähtääviä) klassisia sekä eri kansojen muinaiskulttuureihin pohjautuvia tai inspiroimia runo-, tanssi- rituaali-, musiikki- ja teatteriesityksiä.