Ilmatar Instituutti on taiteellisen luovuuden kansainvälinen kohtauspaikka. Toteutamme eri taidemuotojen, kuten visuaalisen taiteen, teatterin ja draaman, tanssin, musiikin sekä runouden, meditatiivisen sekä luovan ilmaisun tai niiden terapeuttisen käytön koulutuksia.

Toiminta voi olla esimerkiksi:

  • Renku ja Haiku Runo Ryhmät. Renku on japanilainen ketjurunouden muoto, jossa säkeet ovat lyhyitä ja koostuvat tarkkaan määritellyistä tavuista kuten haiku runoudessakin
  • Raku-töiden valmistusta keramiikkaryhmässä Virtasalmen Rakupajassa
  • Itkuvirsien seminaari
  • Terapeuttisen Noo-teatterin tanssimuotojen kursseja
  • Hiljaisuusretriitti

 International IKIAIKA FEST suunnitelmat heinäkuulle 2019:

Ilmatar instituutin NeoNoo Ulkoilmateatteri neuvottelee parhaillaan ja anoo apurajoja tuodakseen Amerikan intiaaneja ja Fintiaaneja esiintymään, teemana Amerikan Intiaanien rituaalitanssit, PowWow ja muut kulttuuritraditiot.

Lisaksi seuraavia taidenäyttelyjä suunnitellaan parhaillaan: Soturit- Dr. Skyn Rakunaamioita Ilmatar Instituutin Taivasgalleriassa. Tabloita ja Huntumaalauksia Taidetallissa. Virtasalmen kirjastossa Kaksikymmentaviisi vuotta Terapeuttista Noo Teatteria Taide ja Draamaterapia Instituutissa Washington, DC:ssa 1992 -2016. Lisaksi etsimme parhaillaan näyttely paikkaa Meri Koutaniemen Fintiaani näyttelylle. Toivoen saavamme myös Katja Ketun ”Book Signing” tilaisuuteen.

 

Mikäli kiinnostuit Ilmatar Instituutin kursseista ja haluat tulla mukaan toimintaan, ilmoita kiinnostuksestasi lomakkeella tästä.

Jos olet kiinnostunut lukemaan tarkemmin FT, KT Sirkku M. Sky Hiltusen kehittämästä transpersoonallisen luovuuden tiestä SohKiDo® , niin tutustu hänen kirjoittamiin teoksiinsa tästä. Kirjoja on tilattavissa suoraan tekijältä.